De 2 pk'tjes

Click here to edit subtitle

Bed & Breakfast, beroepsfotograaf, ceremoniemeester, reclamekantoor, … en u wilt (regelmatig) gebruik maken van onze wagens dan kan u ons steeds contacteren op de2pktjes@gmail.com om een mogelijke samenwerking te bespreken.

Friends (klik op de foto) :

B&B Aire de Repos:  Laat U verleiden door het Oost-Vlaamse plattelandsdorpje Nederzwalm en kom genieten van een hartelijke ontvangst,rust en ontspanning in het sfeervolle gastenverblijf.  Biesstraat 2/1 - 9636 Nederzwalm.

B&B Ledekant: is gebouwd in harmonie met de landelijke omgeving, wat meteen zijn ziel, charme en authentieke warmte geeft. De infrastructuur is up to date en luxueus en komt tegemoet aan de groeiende vraag naar comfortabele kamers in de unieke omgevingWannegem-Ledestraat 29 - 9772 Wannegem-Lede.

De Valleihoeve met een gezellig terras op de hoeve waar je steeds heerlijke hoeve producten kunt nuttigen of verkrijgen om thuis verder van te genieten. Naast dit alles bieden wij ook valleigolf aan. Een leuke plattelandsactiviteit midden in de weide voor jong en oud. Rooigemstraat 15 - 9750 Huise.

Fotografie Ronny De Coster professioneel fotograaf met meer dan 25 jaar ervaring in portret- en reportagefotografie. Voor uw huwelijksreportage verzorgen wij alle fotografie van begin tot einde, ook uw foto’s voor uitnodigingen en bedankkaartjes. Heurnestraat 450 - 9700 Oudenaarde - 0475/44.50.17.

 
Print a Gift is de eerste site waar men een cadeaubon thuis of elders kan afdrukken, zo hoeft u zich niet meer te verplaatsen om een cadeaubon te gaan kopen.
 De cadeaubon van Print a Gift kan u rechtstreeks per mail verzenden naar de begunstigde. Klik op het logo.
Restaurant Benoit & Bernard Dewitte willen meer zijn dan een restaurant, een inspirerende plek van verpozing. U dineert er in een pittoreske, poëtische context en op een zeemzoete zomerdag waant u zich bijna in het zuiden van Frankrijk.  Beertegemstraat 52 - 9750 Zingem.