De 2 pk'tjes

Click here to edit subtitle

Vlaamse Ardennen auto- en motorroute (Toerisme Vlaamse Ardennen)

Deze bewegwijzerde autoroute ontsluit de heuvelende regio van Oost-Vlaanderen tussen Oudenaarde, Zottegem en Ronse. De route (ongeveer 100 km) start op de markt in Oudenaarde en verbindt de belangrijkste toeristische attracties in de Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek. Wie de tijd wil nemen om interessante punten te bekijken of een museum te bezoeken kan de route beter in twee lussen rijden. Er werd immers een verkorting voorzien.

De ene lus doet de Zwalmstreek aan van Oudenaarde naar Horebeke, Zwalm, Zottegem en Brakel. De andere lus doet de eigenlijke Vlaamse Ardennen aan van Oudenaarde naar Maarkedal, Ronse en Kluisbergen. De ganse regio biedt bovendien door haar heuvelachtig karakter steeds weer schitterende vergezichten.

Vertrekpunt: 9700 Oudenaarde - Markt

Afstand: 60-100 km

Trouwen - Communie - Jubileum - ...

Voor alle gelegenheden hebben wij een passende 2pk, trouwauto, gelegenheidsauto, fotoreportage, communie, ... Citroën 2 PK te huur, nostalgie voor de romantische ziel.

De 2cv van uw keuze wordt geheel verzorgd en autoversiering (linten) inclusief.


Ook staan onze diensten voor U ter beschikking voor andere activiteiten o.a.: jubilea, verjaardagen, opening van een winkel, galafeesten, bedrijfsfeesten, zomaar een rondritje, … wat U ook bedenkt: het kan!

Autozoektocht in de Vlaamse Ardennen

De autozoektocht is ongeveer 100 km lang en doorkruist de Vlaamse Ardennen. De te volgen weg staat beschreven in een roadbook die je meekrijgt bij afhaling van de 2pk. Alle antwoorden op de vragen zijn eenvoudig ter plaatse te vinden, Hier en daar hebben we er wel een strikvraag ingestoken…

Wij hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met mogelijke verkeersproblemen, op de route komt men verschillende gezellige stopplaatsen tegen waar men iets kan drinken of eten.

We hebben deze autozoektocht ook ingekort voor 1/2 dag.

Geef een cadeaubon

 

Iets te vieren? Schenk het feestvarken een originele cadeaubon! U kiest het bedrag (min. 1/2 dag) de jubilaris kiest wanneer hij die wilt gebruiken! De geschenkbonnen zijn steeds 1 jaar geldig, opgelet: niet inwisselbaar voor cash.

Wij sturen je de geschenkbon op per mail (na ontvangst betaling) zodat je die zelf direct kan uitprinten. Ideaal als je jouw geschenk direct wil geven!

Een cadeaubon zonder minimum bedrag kan men via Print a Gift bestellen (zie Huren? Prijzen & Friends).

Zomaar ...

Een 2 pk huren of 2cv huren is een vleugje nostalgie & steeds een bijzondere belevenis. Vele mensen hebben er goede herinneringen aan. Het huren van een 2cv / 2pk kan voor verschillende redenen, een toeristische rondrit met familie of vrienden, een weekendje weg, als bruidswagen, voor foto reportages van bvb een communie, ... maar altijd dat gevoel van ongekend genot met de comfortabele veringen, het geluid van het motortje alsook het open dakje.

Route: doe eens iets anders.

Rondrit van +/- 82 km met start en einde bij www.de2pktjes.com. We stijgen via Corbieland langzaam richting De Huisekoutermolen (Zingem). De Schietsjampettermolen (Wannegem-Lede) houdt je al de hele tijd gezelschap. Via de Kouterroute ontdekt je één van de minder bekende, maar daarom niet minder mooie stukjes van de Vlaamse Ardennen. Vervolgens naar de het natuurgebied "Vichte vallei". Via Deurle, aan de Leie-oevers naar Sint-Martens-Latem en terug naar Ouwegem via Nazareth en De Pinte. (klik op foto voor route).

Route: à l'aise 

Rondrit van +/- 50 km met start en einde bij ww.de2pktjes.com.Via Lozer (Brasserie De Zandvlooi) richting Kruishoutem naar Nokereberg. Van Nokere naar  Wortegem-Petegem om vervolgens even uit te blazen aan het Recreatiedomein de Donk  (Taverne Den Dronk). Dan rijden we verder langs de Brouwerij Tsjoen, tussen Moregem en Wannegem-Lede, enkele km verder kan men stoppen aan de Valleihoeve (Smulschuur & hoeveterras). Dit is dicht bij Mullem, het dorp met de gele huisjes om via Zingem de tocht af te sluiten. (klik op foto voor route).